Само за няколко дни, макар и посред зима, е ремонтиран пътят Лютиброд-Ребърково.

...
Само за няколко дни, макар и посред зима, е ремонтиран пътят Лютиброд-Ребърково.
Коментари Харесай

Зов към Главната Тиква и Г-н Каскет осигури бърз ремонт на пътя

Само за няколко дни, въпреки и измежду зима, е ремонтиран пътят Лютиброд-Ребърково. Това се разбра от известие на Върховната административна прокуратура. Държавното обвиняване се самосезира на 17 декември след тв репортаж за проблематичния сектор в Искърското дефиле. 

Всичко потегли от протест на жители на Ребърково, излъчен от Би Ти Ви. В него един от протестиращите обяви:  " Аз пътувам всяка заран, пътят е станал неосъществим за минаване, отворили са се дупки, ежеминутно се пукат гуми, чупят се джанти. Това персонално аз го одобрявам като опасност за моя живот. Да пристигна основната Тиква да си ремонтира пътя (...). Къде е господин Каскет? да пристигна, тук има отговорни ".

Прокуратурата и АПИ скоростно се задействаха. Директорът на Областно пътно ръководство Враца е предложил за утвърждение Допълнително задание за " Изпълнение на спешен ремонт на път 11-16 Ребърково- Лютиброд-Зверино-Елисейна-град София ". Ремонтът е стартирал на 18 декември и към този момент е завършил, осведоми удовлетворена ВАП.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР